ENFOCUS PITSTOP SERVER 12

De onmisbare applicatie voor slimme preflighting en automatische correctie van grote aantallen PDF's in workflows

Wat is er nieuw?

PitStop Server 12 bevat de nieuwste industriestandaard Adobe engine voor transparantieafvlakking en biedt automatische afbeeldingsverbeteringen. Het is nu beschikbaar in een 64-bits versie om de mogelijkheden van de nieuwste besturingssystemen te ondersteunen.

Voordelen:

Afbeeldingsverbeteringen kunnen automatisch worden toegepast

Nieuwe engine voor transparantieafvlakking
De industriestandaard Adobe engine voor transparantieafvlakking zorgt voor consistentie met afvlakking die wordt uitgevoerd in Adobe Creative Suite, Acrobat Distiller of APPE prepressworkflows (Adobe PDF Print Engine).

Action Lists voor afbeeldingsbewerking en -correctie
Twee nieuwe Action Lists kunnen worden gebruikt voor automatische aanpassing van helderheid/contrast en automatische verscherping van afbeeldingen in PDF-bestanden via een onscherp masker. Ook nieuw is dat PitStop Server 12 curvebewerkingen van afbeeldingen kan toepassen waarvoor de instellingen in PitStop Pro 12 zijn geregistreerd als acties. Deze nieuwe functionaliteiten kunnen in Action Lists worden gebruikt voor afbeeldingscorrectie en verbetering van de kwaliteit in een geautomatiseerde workflow.

64-bits geheugentoegang
Zowel de Windows versie als de Mac OS X versie van PitStop Server 12 is nu volledig 64-bits compatibel. Dankzij de 64-bits processen kunnen ze de beschikbare hoeveelheid RAM-geheugen op het verwerkingsplatform maximaal adresseren. Dat is belangrijk voor snellere verwerking van zeer grote of complexe PDF-bestanden.

 

Offerte